Portfólió

Apró álmok - avagy variációk sokszögre

Adott egy győri lakás sokszögű szobája, melyet igazságosan egy kislány és egy kisfiú között kellett felosztani. Egy sokszögű szoba tervezése egyedi és különleges belsőépítészeti feladat. Itt több faktor is szerepet játszott: egyrészt lehetőséget kellett teremtenünk arra, hogy a gyerkőcök együtt tudjanak játszani, ugyanakkor ne zavarják egymást, ha tanulniuk kell.
A gyerekszobákkal szemben támasztott legfontosabb igény, hogy bőséges tároló kapacitással rendelkezzenek, legyen hova pakolni a sok-sok játékot, könyveket, gyűjteményeket. Az ottalvós pizsama partikról sem feledkezhetünk meg, így kialakított vendégágyak biztosítja a kicsik komfort érzetét.
A projekt igazán különleges számomra, ugyanis a terveket kisebbik lányom, Zoé inspirálta még a pocakban, majd kísérte végig a kivitelezést születése után.

Tervező: S. Vanyolai Dalma
Látványterv: Benkő Design
Gyerekszoba belsőépítészeti látványterve Gyerekszoba belsőépítészeti látványterve Gyerekszoba belsőépítészeti látványterve Gyerekszoba belsőépítészeti látványterve Gyerekszoba belsőépítészeti látványterve Gyerekszoba belsőépítészeti látványterve
X