Portfólió

Panorámás térélmény

Meggyőződésem, hogy egy ház tervezése és a belsőépítészet kéz a kézben járnak, és nem tekinthetők egymástól független szakmai feladatoknak. Szerencsém volt, hogy a fiatal, kisgyermekes család mind az építészeti, mind a belsőépítészeti tervezéssel engem bízott meg, így már a kezdetektől kiemelt szerepet kapott a belső helyigények és a térkapcsolatok kialakítása.
A nagyméretű nyílászáróknak köszönhetően a terasz és a kert már-már a lakótér része. Az enteriőrt modern, minimalista formavilág; finom, részletgazdag kiegészítők jellemzik, ami az egész tér megjelenésének exkluzivitást, csipetnyi luxust kölcsönöz. Személyes kedvencem a bútorba süllyesztett bioethanol kandalló, ami egyben leülő padként is funkcionál. A felnőtt fürdőben található dupla zuhanyzó és a mellette elhelyezett virág oázis pedig a privát wellness élményről gondoskodik.

Tervező: S. Vanyolai Dalma
Látványterv: Benkő Design
Családi ház belsőépítészeti látványterve Családi ház belsőépítészeti látványterve Családi ház belsőépítészeti látványterve Családi ház belsőépítészeti látványterve Családi ház belsőépítészeti látványterve Családi ház belsőépítészeti látványterve Családi ház belsőépítészeti látványterve Családi ház belsőépítészeti látványterve Családi ház belsőépítészeti látványterve Családi ház belsőépítészeti látványterve Családi ház belsőépítészeti látványterve Családi ház belsőépítészeti látványterve Családi ház belsőépítészeti látványterve Családi ház belsőépítészeti látványterve
X