A természet lágy ölén...

Képzeld el, hogy többé nincs határvonal a beltér és a kültér között, nincs gubbasztás a négy fal között, hanem a lakótérben is természetközeli érzéssel élhetsz.

Gyere, látogass el velünk a soproni Lővérekbe!
A hosszú nappalok a kertbe csábítják a lelket: pihenés, feltöltődés, madárcsicsergés, olvasás, borozás, grillezés.... sült hús illata a levegőben, baráti beszélgetések, gyereknevetés. Ugye, milyen könnyed az élet nyáron? A soproni család abban a szerencsés helyzetben van, hogy egy óriási fedett terasz épül a házuk mellé, és annak minden szeletét igyekeztünk kihasználni. Több részre osztottuk a teraszt: extra méretű és teljesítményű fatüzelésű grill, mellette étkezőasztal, kiegészítve pihenős, lazulós egységekkel. Térelválasztóként funkcionálnak a hatalmas kaspóknak növekvő trópusi növények.

A vendégekre is gondoltak: a vendégszobához is tartozik egy kis teraszrész.

A nappali tervezésénél az erdő közelségéből fakadóan adta magát, hogy minél nagyobb teret engedjünk a természetes anyagoknak. Változatos, érdekes formákban használtuk a fát: a beépített polcoknál, a parkettán át a tűzifa tárolóig, s ezeket kombináltuk meleg színekkel: a bézs és a palackzöld játéka egészíti ki a természetes hangulatot. Ami pedig sosem maradhat el: a megfelelő világítás. A beépített polcok hangulatfénye adja azt a csipetnyi varázslatot, amely nélkül kissé élettelen lenne az enteriőr. A nappaliból az üvegajtón keresztül beláthatunk a dolgozószobába, ettől optikailag is megnő a tér mind a nappaliban, mind a dolgozószobában tartózkodó személyek számára.

Maga az étkező és a konyha egy egységet képez, térben is elkülönül a nappalitól. A fa burkolatok itt is dominálnak, de a konyhában már erőteljesebben megjelenik a fekete szín a bútorlapok által. Az étkezőben is hangulatosan megvilágított beépített polcok, dekorációs elemek teszik élettelivé a teret. Az étkezőasztal felett kecses függőlámpa gondoskodik a megfelelő világításról. A zöld székek megtörik a földszínek monotonitását, reflektálnak a nappaliban elhelyezkedő fotelra.
A konyhában egy konyhasziget ad elegendő munkafelületet az otthon szorgoskodó szakácsoknak, egy környezetébe szinte beolvadó, fekete szagelszívót látunk a főzőlap felett. A konyhaszigeten helyet kapott egy elegáns bortartó a sokféle tároló mellett.
Bezár