Rólunk

Irodánkról

Cégünket Győr-Moson-Sopron megye meghatározó belsőépítészeti irodájaként tartják számon.

Irodánk teljes körű belsőépítészeti tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozik. Tervezési feladataink legfőképp lakóépületekre (társasházak, családi házak), középületekre (irodák, szállodák, éttermek) és egyéb funkciójú épületek (tánciskola, üzletek) felújítására, kialakítására terjednek ki.

A belsőépítészeti tervek elkészítésén túl a tervezett beruházások és kivitelezési munkálatok komplett lebonyolítását is vállaljuk. Az anyagok beszerzésétől kezdve, a megbízható szakemberek delegálásán át, a műszaki koordinációig mindenre tudunk megoldást kínálni. Emellett a belsőépítészeti tanácsadás és a home staging területén is nagy tapasztalattal rendelkezünk. Ezzel rengeteg időt és energiát spórolhat meg a megrendelő, mindamellett sokéves partneri kapcsolatainknak hála időben le tudjuk foglalni a megfelelő szakembereket, így gördülékenyen tudjuk megszervezni a munkálatokat.Munkatársaink

S. Vanyolai Dalma

Vezető tervező

Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem a belsőépítészeti tervezés terén. A megbízók igényei, gondolatai, szokásai, érzései iránti érzékenységem gördülékennyé teszi a tervezési és kivitelezési folyamatokat. Számomra a legfontosabb az ügyfeleim elégedettsége, éppen ezért a munkám során a maximalizmus és precizitás kiemelt szerepet kap.

Sarkadi Imre

Projekt vezető, látványtervező

Évtizedes tapasztalattal rendelkezem a belsőépítészeti projektek koordinálásában és a kivitelezési munkák terén, mindamellett az ország egyik legjobb látványtervezőjeként tartanak számon. Szaktudásommal, tapasztalatommal igyekszem megkönnyíteni és gördülékennyé tenni a megálmodott enteriőr kivitelezését. A jelenlegi kaotikus építőiparban biztos kezekkel irányítom a kivitelezési munkálatokat, hogy a tervekkel megegyező belső teret alakíthassunk ki.

Gőgös Eszter

Tervező

Építészként végeztem az egyetemen, azonban sokkal nagyobb örömöt leltem a változatos formákban, színekben és anyagokban, így belsőépítészként folytattam a pályafutásomat. Sok éves tapasztalattal rendelkezem a belsőépítészeti tervezés terén. Akkor érzem magam igazán elememben, ha szabadjára engedhetem a fantáziámat és az átlagostól eltérő enteriőrt alkothatok.

Bodor Gergő
Bodor Gergő
Amadé Házak ügyvezető
Dalmáék a legmesszebbmenőkig szem előtt tartották az elvárásaimat és a megvalósíthatóság keretein belül az igényeimhez leginkább passzoló enteriőrt alkották meg. Megbízható, precíz, kreatív szakemberekből álló csapat, akik mindenből a maximumot hozzák ki.
Varga Tamás
Varga Tamás
Hotel Benczúr ügyvezető
Pályafutásom alatt még nem találkoztam olyan belsőépítész csapattal, akik ne akarták volna kiforgatni a világot a négy sarkából. Dalmáék azonban a realitások talaján állva alkották meg a lehető legszebb belső enteriőrt, maximálisan szem előtt tartva a költségeket. Jó szívvel ajánlom Őket a fiatalos lendületük és a professzionális szakértelmük miatt.
Huszár Krisztián
Huszár Krisztián
Kristály Étterem Győr ügyvezető
S. Vanyolai Dalmát és csapatát leginkább a megbízhatóság, precizitás és a nagyfokú
kreativitás jellemzi. Sikerült túlszárnyalniuk az elvárásainkat. A gyors és gördülékeny
munkafolyamatuknak köszönhetően teljes mértékben sikerült az elképzeléseinket
megvalósítani.
X